Forfatterens Mailbag: Rate 275

Forfatterens Mailbag: Rate 275

Lydeffekter i musik- og biografkvalitet i kombination med skuespillerinder og flere skuespillere, der bringer deres stemmer, gratis lydbog har været med til at skabe deres popularitet. Alexa og musik har nu en fyldigere, rigere lyd og er (tør jeg sige det) næsten på niveau med min Yamaha soundbar med hensyn til lydkvalitet – nu det er imponerende! Alexa er en virtuel assistent udviklet af Amazon, og vi er alvorligt velsignet at have en sådan i vores generationer. Lydbøger er meget alsidige og kan nydes fuldt ud hver måned, uanset hvor travlt din hverdag er. For dem, der ønsker at få adgang til downloades lydbånd, de højere abonnementsplaner normalt lig med et højere antal downloads hver måned. De lydbøger i dag har noget for enhver smag på grund af det store antal genrer, herunder, fantasy, science fiction, mysterium, romantik, hårdkogte detektiv, luft og hav ventures, erfaring, der er lang og fortællinger om Orienten.

Lydbøger på bånd er det ældste format, der bruges i dag. De lydbøger i dag har noget for enhver smag på grund af de mange genrer, herunder, fantasy, mysterium science fiction, kærlighedshistorie, hårdkogte detektiv, luft og hav oplevelser, lang erfaring og fortællinger om Orienten. I dag kan jeg køre min bil og lytte til hele værker af en Pulitzer Prize vindende forfatter, hvor før jeg ville blot køre min bil. Den gode nyhed er, at du også kan få adgang til tilbuddene ved at tilmelde dig en gratis 30-dages Prime-prøveversion, hvis du ikke har gjort det før.

Hvis brugeren falder deres månedlige medlemskab, de vil også miste adgangen til de sange, de har hentet gennem nogle månedlige programmer. En lydbog vil være dit bedste valg, fordi du ikke kan læse en rigtig bog under kørslen. Hun betragtes som en af de mest indflydelsesrige kvinder i vor tid, så denne bog er perfekt til en person, der er på udkig efter en rollemodel inspiration. Et af de nyeste formater til lydbog levering er høj kvalitet MP3-format. Din høj kvalitet MP3 audio bog ekspertise er, men et par klik væk! 70% af selv-forbedring bogkøbere og seminar deltagere er kvinder. De nye nye bestsellere er din største interesse, Literary Guild er din bedste satsning.

Nedenfor har vi samlet sine 30 bedst sælgende bøger blandt Audible brugere lige nu. Og Augustine ville vide en ting eller to om dette: før hans konvertering, Augustine var en dygtig taler, skolet i de bedste romerske traditioner retorik. Lejlighedsvis børn gør dette under to og nogle gange under nøjagtig samme tag, men bundlinjen er, at det er forældrenes pligt at lave en balance. Som familieterapeut og forældrelærer har jeg observeret mange forvirrede og nervøse børn ændret af deres daddies ‘inkonsekvente regler og former. Som familie terapeut og en forælder lærer, har jeg observeret mange urolige og forvirrede børn ændret ved deres fædres inkonsekvente regler og former.