Word Sky krige

Word Sky krige

Word Sky søgeord koncept er forårsager en Internet vanvid som webmastere omkring verden clamor at slutte sig til vifte af nye Word Cloud steder spirer frem på internettet. De fleste af disse ord sky steder på nyligt registreres, nul pagerank domæner. Derfor, mange webmasters, i håb om at få værdifulde tilbage links, øge deres side ranking, og øge trafikken og salg til deres hjemmesider ved at købe tekstlinks på disse steder har været skuffet over resultaterne.

Uanset, hele ordet Cloud konceptet (tilskrevet Joel Comm og hans oprindelige 500Words.com site) er genial og er en væsentlig forbedring af den spillede ud Pixel Ad dille.

Den oprindelige idé om en fuld af forskellige web-ressourcer ved hjælp af pixel annoncer Startside var meget populære. Først af sin art, MillionDollarHomepage.com, var en kæmpe succes og havde hundredvis af webmastere hævder deres andel af pixels, der peger tilbage til deres hjemmesider. Hurtigt, begyndte en hel masse af lignende websteder at dukke op overalt. Det en stor fejl med begrebet pixel ad var imidlertid, at de kun brugte grafik på webstedet. Selvom det er rigtigt, at grafik tendens til at være meget iøjnefaldende, de gør meget lidt for søgemaskine ranking fordi de ikke indeholder en beskrivende, nøgleordet-rige ankerkode, søgemaskine edderkopper og robotter kan sætte ind i deres respektive algoritmer for korrekt placering i deres økologiske lister.

Joel Comm forbedret glimrende pixel ad koncept ved hjælp af søgeord, der er direkte knyttet til et websted i stedet for blot en grafisk. Joel Comm første websted, der gennemføres Word Cloud koncept, 500words.com, tilladt webmastere tilbage link til deres hjemmeside med en relevant søgeord, der resulterede i meget mere målrettet trafik. Fordi ord i stedet for grafik blev brugt, er denne metode eksponentielt mere søgemaskine venlige. Utvivlsomt, dette var en stor koncept og mange andre sites fulgt trop. Desværre, selv om konceptet er faktisk ganske lovende, langt størstedelen af disse ord sky sites der bygges på helt nye domænenavne, der har ingen Page Rank og vil kæmpe en kamp op ad bakke som de kæmper sig vej ud af Google Sandbox.

For nylig, jeg sætter en kraftfuld ny drejning på begrebet Word Cloud, der dramatisk øger værdien af hver webmaster tekstlink ved hjælp en etablerede domænenavn. Den første hjemmeside for at gennemføre denne nye twist er www.BREAKtheBARRIERS.com.

Ved at bygge en Word Sky hjemmeside på en etablerede domænet (i dette tilfælde, en, der har eksisteret i siden af årtusindskiftet), der har en højere Google PageRank (i dette tilfælde en PR6), værdien af hver søgeord-rige tekstlink er stærkt forbedret. Bare et par af de mange fordele omfatter hurtig indeksering, højere pagerank, øget trafik og bedre søgemaskine ranking (især for tekst link søgeord bruges). Selvfølgelig, de ældre og mere stabil et websted er, jo mere positivt søgemaskinerne vil se på det.

En anden forbedring gjort pÃ¥ webstedet BreakTheBarriers.com er webmasteren evne til at vælge op til tre ord for deres søgeordssætning. Dette giver en meget bedre beskrivelse af webmaster’s site, og til gengæld tilbyder bedre mÃ¥lrettet trafik.

Desuden, prisen er helt rigtig. Den gennemsnitlige pris pr. notering på andre mindre etablerede og meget lavere PageRank Word Cloud websteder er omkring $50 med den gennemsnitlige notering for en periode på 2 år. På BreakTheBarriers.com, kan webmastere har deres søgeord placeres på en høj placering websted startsiden og nyde alle fordelene ved målrettet trafik og høje sideplacering tilbage links startende fra en pris på kun $50 for en periode på mindst 3 år. Indeværende anlæg til under $1,40 pr måned. Tekst links på andre websteder, PR-6 sælge for $10 (som minimum) til $50 per måned.