Minimere renter på et lån

Minimere renter på et lån

Interesse er en vigtig faktor i færd med et lån på udkig… du ønsker ikke at betale for meget i renter, når du får dit lån, men det kan være svært at fortælle, hvis du får den bedste rente, som du kan.

Det rentebeløb, som du betaler styres af flere faktorer… beslutninger om lån officer, din kredit score og endda satser, der er angivet på nationalt plan.

Der er ting, du kan gøre for at hjælpe med at holde dine priser så lavt som du kan, men… selv om oddsene virke stablet mod dig.

Bestemmelse af lånebeløbet

Den første ting, du skal gøre når de forsøger at holde renten lav på en potentiel lån er at sørge for, at du ikke beder om for meget mere end du har brug for. Tage sig tid til at overveje præcis hvad det er, du har brug for lån penge til, og beregne det mindste beløb, du kan komme af med og stadig nå dine mål.

Det er klogt at tilføje en smule af en buffer på dette beløb, for at sikre, at intet uventet kommer, at du ikke kunne håndtere ellers, men stadig forsøge at dække så meget af regning uden et lån som muligt.

At være i stand til at vise at du investere nogle af dine egne penge til køb eller projekt kan være en stor hjælp i at holde renten.

Maksimere din sikkerhedsstillelse værdi

Næste, du skal kigge på hvad du planlægger at bruge som sikkerhed. Sikrede lån tendens til at have lavere renter end usikrede lån, men rentesatserne kan stadig være ret høj… Det er derfor at vælge den rigtige sikkerhed er kritisk. Det bør være en høj værdi sikkerhed med et nemt marked for långiveren til at bestemme den værdi, hvis det er muligt… biler, huse, aktier og andre almindelige typer af sikkerhedsstillelse er godt accepteret af netop denne grund.

Du bør også sørge for, at din sikkerhed er mere værd end lånebeløbet af mindst en smule… Dette garanterer långiver, at de får alle deres penge tilbage, uanset hvad der sker. Ved hjælp af høj værdi sikkerhed kan få bedre renter selv for personer med dårlig kredit.

At udforske alle dine muligheder

Når man ser for et lån, er det vigtigt at huske at traditionelle banker er ikke de eneste långivere derude… Finance kontorer, realkreditinstitutter og online långivere giver forskellige typer af lån for offentligheden for en række forskellige rentesatser.

At tage sig tid til at undersøge andre lån muligheder kan hjælpe dig med at finde en långiver, der er villige til at tilbyde dig en lavere rente for din sikkerhed end den bank eller traditionelle långiver, at du overvejede oprindelig.

Shopping for den bedste rente

Når du har set, hvilke typer af långivere er i dit lokalområde og online, er det vigtigt at begære lån tilbud fra flere forskellige dem, så du kan sammenligne renter og lån mod hinanden.

Ser man på de forskellige tilbud i form af rente, vil tilbagebetaling tid, månedlig betaling, og eventuelle gebyrer eller afgifter, der er forbundet med lånet hjælpe dig med at beslutte, hvilke af citater er bedst for dig og som simpelthen ville være spild af din tid.

Selvom det kan tage længere tid end du havde oprindeligt planer på at afsætte til lån forskning, kan det betale sig i sidste ende med en meget lavere rente og flere af dine hårdt tjente penge går i retning af de ting, du nyder.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: