Kredit rapport: Myte eller virkelighed

Kredit rapport: Myte eller virkelighed

1. er det en myte eller virkelighed, du har mere end én kredit score?
A. virkelighed. Der er 3 kredit selskaber (Equifax, TransUnion og Experian), der producerer 3 kredit score.
2. er det en myte eller virkelighed, som dårlig kredit vil falde ud efter syv år?
A. myte. Hvis en konto er i samlinger og kreditor rapporter dette hver måned, at konto vil forblive på din kredit rapport for, så længe fordringshaveren rapporterer det. Det vil falde ud 7 år fra rapportdatoen for. Så hvis kreditgiveren rapporter hver måned, så vil din 7 år begynder over hver måned.
3. er det myte eller virkelighed, som du kan betale nogen til at rydde op din kredit?
A. bestemt myte. Du smide penge væk. Dette kaldes en meget midlertidig quick fix, som du selv kan gøre. Hvad virksomheder gøre, er at bestride hver kreditlinje, der er nedsættende i slutningen af måneden til mætte de kreditinstitutter, der så kontakt kreditorerne. Kreditorerne har 30 dage til at reagere. Hvis de ikke reagerer inden for 30 dage, faldt den omstridte kreditlinje ud dit kredit. Men når kreditgiveren reagerer, selv om det er efter 30 dage, den omstridte kreditlinje er tilføjet tilbage til din kredit rapport og du er tilbage ved udgangspunktet.
4. Hvad er den bedste måde at rense din kredit rapport?
A. den bedste måde er at betale dine kreditorer til tiden hver måned. Hvis du har samlinger eller domme, forsøge at gøre en afregning udbetaling eller foretage betalingsordninger.
5. Hvordan kan du opbygge dit kredit score?
A. du bygge din kredit score af betalende regninger til tiden. Holde saldi lav på kreditkort. Ansøge om og åbne nye kreditkonti, kun efter behov. Også, lukke ikke ubrugte kreditkort som en strategi til at hæve din kredit score, det vil kun skade din score.
At have en god betyder kredit rapport, at det vil være lettere for dig at få lån og lavere renter. Lavere renter oversætte normalt til mindre månedlige betalinger. Og som de fleste mennesker med dårlig kredit, herunder mig selv, vil vi rette vores fejl.
Jeg har lavet fejl ligesom alle og tage ikke min kredit alvorligt. Jeg er også faldet for kredit reparation Scams fra virksomheder. Og som jeg skrev tidligere, jeg kastede lige penge væk.
Jeg er ikke flove over at sige jeg har dårlig kredit. Men jeg gjorde noget for at rette den. Det er aldrig for sent. Den bedste måde at starte genetablere kredit og holde det i god stilling.
Vi alle fortjener at være lykkelig i livet uden bekymringer og problemer.
Jeg vil bare lade alle vide, at djævelen er en løgner. Du kan have de samme muligheder som en person med god kredit. Der er virksomheder derude, der vil arbejde med folk med dårlig kredit. Men du skal være seriøs om at være ansvarlige og opretholde den gode kredit du får.
Tjek www.TheOfficialReviewSite.com/credit_repair.html for disse virksomheder, der ønsker at give dig en anden chance.
Må ikke vente en anden dag. Komme i gang nu!