En underjordisk Singapore Affiliate Marketer afslører hvordan han gør $11,353.80 i 3 måneder

En underjordisk Singapore Affiliate Marketer afslører hvordan han gør $11,353.80 i 3 måneder

Et aspekt af CPA marketing, der ofte bliver overset forsker hvad kunden ønsker og forventer. Ikke kun forsker et vigtigt aspekt af CPA marketing, er det en af de vigtigste. De følgende afsnit vil hjælpe forklare, hvorfor dette skridt i CPA marketing er så afgørende.

Hvis du er ny til PPC/CPA marketing og forsøger at finde den bedste måde at komme i gang, er det et must-read.

Cost per action (CPA)-en online reklame betaling model hvor betaling er baseret udelukkende på kvalificerende handlinger såsom salg eller registreringer. Hvad vi gør her er kørende trafik gennem PPC søgemaskine som Google Adwords, Yahoo Search Marketing og MSN Adcenter. Vi derefter oprette en destinationsside for at lokke besøgende til at fylde en formular anmoder nemlig en slags freebie eller oplysninger om deres emner. Vi vil derefter få betalt en vis mængde af Kommissionen fra den Affiliatenetværk.

En af de vigtigste ting om CPA Marketing er ved at udvikle din model af hvordan du ønsker at markedsføre dine tilbud. Uden ordentlig forskning og planlægge din strategi om, hvordan du skal markedsføre din niche, er du mest sandsynligt kommer til at miste penge på PPC søgemaskine uden at få en bly.

Således, du skal bruge en gennemprøvet system for dig at følge, så du ikke vil gøre de samme almindelige fejltagelser når fremme CPA tilbyder via PPC, som fremmer CPA tilbud via PPC kan være ganske dyrt og vil miste en masse penge, hvis du ikke er forsigtig