Nyhesbrev 2 2018

Posted by on 17 september, 2018

Nyhedsbrev 2 2018

Vi er nu kommet godt i gang med efterårets aktiviteter, jeg vil starte med at, tak for indsatsen i foråret og ved Sejsstævnet, håber i har haft en god sommerferie og klar til efterårets kampe, for kender jeg kamppåsætter ret, skal han nok finde masser af opgaver til jer.

Hvad der ellers sket hen over foråret og sommeren, vi har haft en meget varm og tør sommer, med meget hårde baner, men dog uden de store skader på jer dommere.

Vi har fået de 8 nye dommer godt i gang, alle er blevet vejledt og flere er nu rykket op i rækkerne, hvor de nu bliver udviklet hen over efteråret og vi skal her sige stor tillykke og velkommende til et nyt medlem, Nicklas Tollund Johansen, som har taget dommerkort her ved efteråret start.

Øvrige dommere er stort set fået en udvikling og de der mangler eller skal have en mere, skulle gerne klaret hen over efteråret.

Vores udviklekorps er eftertragte og har mange opgaver i hele DBU J Region 3, ikke mindste i Århus området, men dejligt at vi også kan klare denne opgave, men det betyde også at vi bliver presset på at få egne dommere, udviklet.

Først i juli mdr. stillede dommerklubben med 4 dommere til afvikling af vores sponser Bet25, Five-A-Side stævne på Jyske Park. Et stævne vi gerne vil være med til at støtte, således at det kan blive en årlig begivenhed og for at promoverer dommerklubben.

Flere dommere fra vores nye kult stillede op til en aften på Søholt, hvor de overværede en serie 3 kamp, mellem Silkeborg KFUM og Galten FS på sidelinjen med vejleder, Dan Schlajkjær. Inden kampen var der oplæg fra dommeren som delte ud af sine inputs til bl.a. forberedelse på kampen og generelt kampe, kendskab til holdene, trænere spillere og generel opladning til kampen. Efter kampen evaluerede vejlederen, dommeren og der blev stillet en lang række spørgsmål og kampen blev grundigt evalueret, specielt omkring forsætligheds niveau, kropssprog, variation i fløjten og kommunikation med spillere og bænken. Der blev livligt delt ud af erfaringer imellem de unge dommere og det blev besluttet at de fremadrettet ville være bedre til at komme rundt og se hinanden for at få inspiration. Det er aftalt at der følges op med et lignende arrangement i slutningen af efteråret. Alt i alt en rigtig givende aften for både dommeren, vejlederen og de nye dommere. Arrangementet blev afholdt med støtte fra DFU´s støttemidler som støttede med 100 kr. pr. deltagere til arrangementet.

Der er sket en ændring i bestyrelsen, i det Brian Johnsen har af helbredsmæssigt grunde, valgt og trække sig fra bestyrelsen, men han fortsætter sit arbejde i dommerudvalget og de poster han har i DBU Region 3B.
Det betyder at 1. suppleanten Lars Bo Larsen er indtrådt i bestyrelsen som fast medlem, fra den 1. august, så bestyrelsen skulle igen være fuldtallig og arbejdsdygtigt.
Bestyrelse er i gang med planlægningen af den kommende sæsons aktiviteter og følgende datoer kan nu meldes ud.
Indefodbold her er datoen fastlagt og invitation er udsendt til alle dommere
Tirsdag den 30. oktober 2018, i Lunde, Vestergade 74, 8600 Silkeborg
Kl. 18,00 – 19,00 Indefodbold, Sæsongennemgang for uddannet indefodbolddommere, obligatoriske for at kunne dømme kampe for DBU J.
Kl. 19,00 – 21,00 indefodbold, uddannelse af nye indefodbolddommere.
Futsal her afventer vi udspil fra DBU J.
Bowlingaften lørdag den 10. november 2018, invitation er udsendt, husk og tilmelde dig til Mogens Jakobsen.
Vintertræning begynder torsdag den 10. januar kl. 19.15 i Kjellerup Hallen, Lars Bo Larsen og Jacob Bendtsen bliver tovholder på denne træning, i forbindelse med opstart på vintertræningen afholdes der forud medlemsmøde i Hallen.
Generalforsamlingen tirsdag den 22. januar 2019 kl. 19.00 i Lunden.
Stor dommerdag, for alle dommere, søndag den 3. februar 2019, et heldags arrangement.
Test 2019, D.d. kender vi ikke hvad der skal ske på området, men vi har vedtaget at løbe- og teoritest 2019, afvikles samlet i Kjellerup på følgende datoer, torsdag den 7. marts 2019 kl. 18,00 – 21,00 og re-test/opsamling, hvis der bliver behov for det, torsdag den 21. marts 2019 kl. 18,00 – 21,00.

Der arbejdes på nyt profiltøj i samarbejde med Diadora til dommerklubbens medlemmer.

Der arbejdes på nyt dommergrundkursus, folk må allerede godt nu begynde at tænke i kandidater. Kursuset bliver forsøg afholdt, som sidste år på Jysk Park, i gode omgivelser.